tiistai 21. huhtikuuta 2015

Viinimarjamehuun tehty pata


0,5 kg paistia
1 dl mustaviinimarjamehua
0,5 dl kiinalaista soijaa
3 dl vettä
1 lihaliemikuutio
6 kokonaista mustapippuria
6 kokonaista katajanmarjaa
1 pilkottu valkosipulinkynsi
1 pilkottu sipuli
1 tl timjamia

Sekoita kaikki ainekset yhteen kattilassa. Laita liha kattilaan ja keitä n 2 tuntia. Käännä liha välillä.

Ota liha pois liemestä ja riivi paloiksi.

Siivilöi neste. Kuumenna kattilassa ja lisää n 1 dl kermaa (tai ruokakermaa). Anna kiehahtaa ja lisää tummaa kastikesuurusta, kunnes liemi on sopivan paksua kastikkeeksi. Laita liha takaisin kattilaan. Tarjoa kokonaisena keitettyjen perunoiden kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti